Валута
BGN
  • EUR
  • BGN
Език
промоция доставка
Вижте всички статии

Коледа с дъх на сушени плодове и любов .....

Коледа с дъх на сушени плодове и любов .....

     Ако направите коледна украса само от естествени материали, ще внесете много естествена красота в дома си. Звучи много по-различно от стъклени топки за елхата и хартиени гирлянди с брокат, но е и много по-натурално, екологично и внася голяма доза уют

 

Декорацията от естествени материали е красива и много привлекателна. Съчетава се добре с елементи, които можете да изработите сами и позволява много оригинални решения. Детайлите, вдъхновени от природата, намират място и на коледната трапеза. Заобиколете ароматните свещи със свежи зелени клончета и поставете голяма купа със сушени плодове и ядки........аромата е пленяващ.

    Опаковането на коледните подаръци е едно от най-забавните занимания в края на годината! Проявете творчество и интегрирайте различни естествени елементи в декорирането на подаръците, като добавите борови клончета, малки шишарки, а защо не и сушени плодове?

     Децата са активна част от случващото се в подготовката за                              Коледа и се забавляват заедно с родителя. Те се учат, когато правят нещо с ръцете си, когато измислят и създават. Истинско забавление за малчуганите е да си направят сами сурвачка. Истинските сурвачки се правят само от естествени материали. Дряновата клонка се окичва с всичко онова, с което е разполагало домакинството – естествени материали - прежда, вълна и храни. Тъй като плодовете традиционно се съхраняват чрез сушене за зимата, в този им вид те са много подходящи за украса на сурвачките. Използвайте  сушени сливи, сушени ябълки, сушени шипки. Може да ги нанижете или да вържете отделни плодове в различните и краища. Сушени (люти) чушки ще придадат цвят на сурвачката. Червеното е символ на щастие и здраве.  Опуканата царевица се нанизва на гирлянд с игла, през която минава червен конец. Тиквени и слънчогледови семки не само могат да се направят на красиви, дълги нанизи, но и всеки път, когато сурвачката се размърда, издават приятен, подрънкващ звук.

  

 

      Най-сладката и приятна част от подготовката за Коледните празници е избирането на подаръците. Понякога това не е толкова лека задача. Има обаче една категория подаръци, на които всички се радват. Малки и големи, семейството и приятелите, всички те обичат вкусни домашно приготвени лакомства. Домашно приготвените курабийки са безценен подарък, не само защото са толкова вкусни, а защото в приготвянето, декорирането и поднасянето им, влагаме лично отношение, труд и старание, които ги превръщат в още по-специален подарък.

  

 

 

 

 

 

  Вижте нашите предложения: Коледен кейк, Кантучини, Панфорте, Домашни бисквити, Бързи бисквитени трюфели.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари