Валута
BGN
  • EUR
  • BGN
Език
промоция доставка
Вижте всички статии

ОРАНЖЕРИЯ СЕРЕНА

ОРАНЖЕРИЯ СЕРЕНА

       Череши, едри, сладки, сочни и незабравими!

 

 

      СЕРЕНА ЕООД е българска фирма, разположена в Кюстендилската котловина, специализирана в производството и търговията с ранни череши през месец март - април.

      Районът, в който е разположен градът, се отличава с красота и разнообразна природа и плодородна земя в подножието на Осоговската планина, на 527 метра надморска височина. Той е богат на водни ресурси и има уникални минерални извори. В близост тече река Струма.

     Кюстендил е един от най-древните български градове. Градът има осемхилядолетна история на селищен живот и повече от 1900 години градска традиция. Климатът в града е преходно-континентален, мек със средиземноморско влияние. Средната годишна температура на въздуха е 10,7°С.

     Кюстендил е център на земеделска област с вековни традиции в областта на овощарството, поради което градът и околностите му са известни като "Овощната градина на България".

     Регионът е с традиции в овощарството и търговията с пресни и сушени плодове и неслучайно точно тук се провеждат два уникални празника – „Празник на черешата“ и  „Празник на плодородието“.

      Нашите череши са засадени на плодородна земя и с помощта на подходящия климат и липсата на индустрия, нашите продукти са още по-здравословни, с по-добър вкус и външен вид.

      Оранжериите, в които отглеждаме ранните череши, са на площ от 16 дка. Този труден и дълъг процес на развитие започна през 2011 година. След години на експерименти и технологично развитие успяхме да пожънем първите плодове на нашия труд. Оранжериите през студените зимни месеци се отопляват на пелети. За опрашване използваме земни пчели.

      Беритбата се извършва ежедневно в оптималната точка на зреене, изпращат се на същия ден и клиентът получава натурален продукт с цялата му свежест и вкус.

     Процесът е сложен, но всяка секунда си заслужава, когато видите крайния резултат - неустоимо вкусни череши, и то месец преди да започне вносът от други страни.

    Пресните череши СЕРЕНА са с интензивен вкус, тъмночервени, хрупкави, много твърди и могат да варират по размер от 24 до 34 mm.

       Климатичните условия, създадени в нашите високотехнологични оранжерии, гарантират, че черешовите дървета дават плодове с интензивен вкус; лъскава, наситено червена кожа и хрупкава, сочна хапка.

       Нашата регистрирана търговска марка SERENA е резултат от нашата производствена философия, базирана на интегрирано производство, GLOBAL GAP и използването на техники за биологично земеделие (естествени хищници, органични торове ...)

 

Ние се целим да постигнем най-доброто обслужане на клиентите ни,

отлични цени и бързи доставки.

Така Вие, нашите клиенти, може да се възползвате от най-доброто на пазара !

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари