Валута
BGN
  • EUR
  • BGN
Език
промоция доставка
Вижте всички статии

Да живеем здравословно, но и вкусно

Да живеем здравословно, но и вкусно

Нашите сушени плодове и зеленчуци са 100% органични, не са генно модифицирани и не съдържат консерванти, оцветители или други добавки. Всичките ни продукти са изключително вкусни и полезни! 

 Всеки един от тези плодове и зеленчуци има невероятен вкус и множество здравословни плюсове които сега ще разгледаме

 

                                                                                                    

                Да се храним здравословно или да ни е вкусно? Днес, това е един от най-трудните избори които трябва да направим. Един от онези вечни въпроси, който просто няма правилен отговор ,или пък вече има? За да отговорим на този въпрос, трябва да помислим, кое е по-важно за нас. Дали желаем да изберем вкуса и да се отдадем на физическото удоволствие създадено от сетивата ни, или пък ще изберем разумното здравословно хранене така полезно и правилно за нас. Истината е, че ако направим някакъв избор в тази ситуация, той ще бъде грешен. Дилемата да ядем това което искаме срещу това което трябва изобщо не бива да съществува. В случай, че изберем едното пред другото ние се лишаваме от насладата да имаме и двете заедно.

               Много хора вярват, че здравословното хранене е истинско мъчение. Тoва възприятие се е създало благодарение на мита, че за да се храним здравословно трябва да се подлагаме на редица ограничения, да не живеем пълноценно и да се лишим от всичко хубаво и вкусно. Тези възприятия са подсилени от твърдения като това, че всичко хубаво е или е забранено или вредно за здравето. Е,  тук сме да ви кажем, че това не е така! Съществуват страхотни и вкусни храни които са полезни като нашите чудесни сушени плодове и сушени зеленчуци. Те са с невероятно качество и представляват истинска алтернатива на захарта. Нашите сушени плодове и зеленчуци са 100% органични, не са генно модифицирани и не съдържат консерванти, оцветители или други добавки. Всичките ни продукти са изключително вкусни и полезни! Предлагаме ви голямо разнообразие от изсушени плодове и зеленчуци. Нашите сушени плодове включват: череши, вишни, сини сливи, ябълки, круши, дюли, шипки, банани, диня, грозде, праскови, малини, кайсии, боровинки, къпини и ягоди. От сушени зеленчуци предлагаме: домати, чушки, тиквички, патладжан, моркови и спанак. Всеки един от тези плодове и зеленчуци има невероятен вкус и множество здравословни плюсове които сега ще разгледаме.

               Здравословният аспект на храната е от изключително значение. Преди години се предполагаше, че тежките заболявания са закономерен резултат на напреднала възраст. Това, обаче бе опровергано от специалисти, които доказаха, че храната има пряко участие и влияние в развитието на тези болести. Именно затова трябва да бъдем внимателни какви хранителни продукти консумираме. Нашите сушени плодове и сушени зеленчуци съдържат много полезни вещества и витамини, а също така предотвратяват и редица заболявания.

  1. Сушени ябълки

Сушените ни ябълки се препоръчват за повишаване на имунната система. Ябълката е богат източник на пектина, който абсорбира вредните вещества в организма и намалява риска от атеросклероза. Този сушен плод заздравява зъбния емайл, намалява нивото на „лошия“ холестерол и дори помага за отказване на цигарите. Консумирането на сушените ни ябълки също така подсилва плътността на костната тъкан.

  1. Сушени череши

Сушените ни череши съдържат голямо количество витамин А, калий, магнезий, желязо и фибри. Те помагат за намаляване на нивото на холестерола, намаляват риска от диабет и увеличават броят на антиоксиданти в кръвта. Консумирането на тези сушени плодове значително понижава шанса за развитие на сърдечно-съдови заболявания и дори рак.

  1. Сушени шипки

Сушените ни шипки имат високо съдържание на витамин С и затова се използват при високо кръвно, грип, психично натоварване и атеросклероза. Тези сушени плодове повишават работоспособността и подсилват имунната система. Лечебният ефект на шипките се използва да подпомага лечението на диабет, анемии, бъбречни и чернодробни болести.

  1. Сушени домати

Сушените ни домати са богат източник на много полезни витамини и минерални соли, това ги прави подходящи за консумиране от хора които страдат от артрит, диабет и затлъстяване. Тези сушени зеленчуци имат високо съдържание на ликопен, силен оксидант който предотвратява развитието на ракови заболявания и заболявания от сърдечно-съдовата система.

Тези примери подсилват факта, че освен вкусни, нашите сушени зеленчуци и плодове са и изключително полезни. Това са само някои от предимствата да консумирате сушените плодове и зеленчуци които предлагаме.

 

Те доказват, че можем да се храним здравословно и вкусно!

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари